GeorgeLea

Noem 3 dingen waar je dankbaar voor bent. Hoe beleef je dat?

Liefste Lea,

Ik ben dankbaar voor wat we samen hebben. Onze liefde, onze relatie en ons gezin.

We slagen er volgens mij in om een balans te houden. Om elkaar keuzevrijheid te geven, elkaar ruimte en zuurstof te geven. Door die vrijheid brengen we elkaar veel meer bij. Toch zijn we een hecht koppel, een team, een ploeg.

We proberen elkaar in onze relatie te beluisteren, te steunen en te verrijken. Door elkaar te steunen als het moeilijk gaat, als het werk tegen zit,… . Komen we dichter bij elkaar en komen we samen door moeilijkere momenten.

We zorgen als een team dat onze kinderen niets te kort komen. We delen al onze liefde met hen. We delen zoveel mogelijk van onszelf met hen en we vullen elkaar aan voor een complete opvoeding.

We zijn een ploeg die plannen waarmaakt. We verbouwen, helpen anderen en reizen steeds met onze beide volle inzet.

Voor die dingen die wij samen hebben ben ik dankbaar. Ik voel me geliefd door jou, gesteund door jou. Ik voel me goed bij het gezin dat wij hebben. Het is een plezier om met jou te mogen zorgen voor anderen.

Onze -soms wilde- plannen uitvoeren is niet altijd evident, maar de vreugde in het uitvoeren en de herinneringen zijn onbetaalbaar.

Dit besef zit niet altijd even fris in mijn geest. Maar zelfs bij onze hevigste discussies of stilste momenten komt na enige tijd dit besef wel bovendrijven en kan ik alleen maar gelukkig zijn.

Op nog vele mooie momenten,

Santé schat.

George 

Dag liefje,

Ik ben dankbaar om jou. Mijn buddy, mijn rots, mijn alles. Mijn medereiziger in letterlijke en figuurlijke zin. We groeien samen verder in ons leven. We proberen elkaars noden te begrijpen, ruimte te geven aan elkaars verlangens. Ik ben dankbaar om mijn liefde voor jou en jouw liefde voor mij, om de bezegeling van onze liefde in 2020. Ik ben dankbaar dat je me neemt als persoon die ik ben, die me soms even terug met men voeten op de grond kan zetten, maar evengoed een  push kan geven richting het uitvoeren van een droom van me. Ik ben dankbaar om je open mind, om je standvastigheid en om je gedrevenheid, om je kalmte , om je energie, om je enthousiasme. Dank je wel liefje!!

Ik ben dankbaar om mijn job. Ik ben dankbaar dat ik met mensen werk, Dat ik op een rechtstreekse manier iets kan betekenen om deze wereld een stukje mooier te maken. Eigenlijk ben ik ook dankbaar om de moeilijkere periodes op het werk, omdat het mezelf als persoon meer leert en me gemakkelijker keuzes doet maken. Iets dat ik anders meestal moeilijk vind, 

Ik ben dankbaar om de wereld, zelfs met al het mindere erbij. We leven in een prachtig land en er is veel moois te zien in mensen. Ik ben dankbaar dat ik leef en zou graag nog meer ten volle leven. Ik droom alvast van een lange roadtrip deze zomer door een regio in Europa, op ontdekking naar nog veel nieuws in deze wereld. Samen met jou en onze 3 prachtige kindjes waar ik uiteraard ook dankbaar om ben.

liefs,

Lea

Met deze blogpost laten we jullie voor een stukje proeven van de dialoogmethode. Probeer het zelf ook eens! Je schrijft elkaar een brief, daarna lees je brief voor aan je partner. Je geeft je brief af waarna je partner rustig de tijd heeft om de brief zelf nog een keer te lezen. Daarna ga je bij elkaar peilen naar zijn/haar gevoelens. Geen waarom-vragen, wèl belevingsvragen. Je zal zien dat je nét dat ietsje meer connectie hebt.

Encounter Vlaanderen organiseert ervarings-weekends voor koppels. Op zo’n weekend gaan we op zoek naar die klik van het begin. We helpen jullie door je een nieuwe manier van communiceren aan te bieden die zeer effectief is. Verschillende thema’s komen aan bod. Geef opnieuw richting aan jouw relatie, júllie relatie! Voel je vrij, los van de sleur en verbonden met elkaar. Het weekend doe je écht samen. Je hoeft niets in een groep te doen. Er zijn geen therapeuten. Een beproefd concept dat zeer effectief is en jullie op het spoor van verbondenheid zet.

Zin in meer? Neem een kijkje op de website en boek alvast een weekend van ‘Samen naar meer’. Naast weekends voor koppels vind je er ook een specifiek aanbod voor jongeren & alleenstaanden.

Blog volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: