portret

Soms stuurt facebook je een herinnering, deze van vijf jaar terug doet ons glimlachen. Een snapchat dat de tijd doorstaan heeft.

Wat is je favoriete moment van de dag? Jan: De avond, ik ben een beetje een nachtraaf. Leen: De ochtend! Wat is typisch jij? Jan: Vol verwondering staan kijken naar een vlindertje. Leen: Sloddervosje met een groot hart. Wat waardeer je het meest in je partner? Jan: Met Leen is het avontuur, nu eens speels dan weer ernstig en vol diepgang. Leen: Jan zijn bevlogenheid en analytische geest in combinatie met een poëtische blik. Wat is jouw motto in het leven? Jan: Just do it! Leen: Doe wel en zie niet om. Hoe kwamen jullie op een weekend van Encounter Vlaanderen terecht? Jan & Leen: Onze parochiepriester stuurde ons ernaar toe in voorbereiding van ons huwelijk. We gingen met lange tanden en kwamen vol enthousiasme terug. Maar daarna raakte dat weekend wat in de vergeethoek. Toen een 10-tal jaar later er veel scheidingen waren in onze omgeving keken we eens goed naar elkaar. We hadden het niet slecht, maar moesten we niet beter voor elkaar gaan zorgen? We herinnerden ons dat weekend voor ons trouwen en vroegen ons af: “Bestaat dat nog?” Een zoektocht op google bracht ons bij de website en zo belandden we weerom op een weekend. Wat zou je vandaag niet gedaan hebben zonder dat weekend? Jan: Mijn nek durven uitsteken. Zowel op het werk als in engagement het “parler vrai” nastreven. En ja, daarbij ook op mijn bek kunnen gaan of fouten maken. Ik ben blij dat ik sneller dan vroeger “sorry” leer zeggen. Het stof van mijn kleren kan kloppen en weer doorgaan. De droom achterna van een leven samen in een mooiere wereld. Leen: Honderd en één dingen, van powerpoints maken tot voor een groep staan. Maar het mooiste geschenk is samen met Jan op weg zijn… De goede en de kwade dagen woorden geven, daarover kunnen spreken in eerlijke kwetsbaarheid. Herkenning voelen met zoveel andere koppels die ook samen vallen en opstaan. Groeiend vertrouwen voelen in die weg van samen naar meer. En dat alles begint bij een intens weekend! Zeker de moeite waard om het mee te maken.

Verbonden en toch vrij leven met je partner.

Een goede relatie heeft een goede communicatie tussen jullie samen nodig. Dat vraagt inzet en lef om fris naar je opvattingen en gedrag te kijken en je open te stellen. We vinden het allemaal belangrijk te investeren in een opleiding, in opvoeding, in wonen, dus waarom niet investeren in een goede relatie?

Tijd is wat een stabiele relatie nodig heeft. We bieden je die kans in een heel weekend dat gericht is op jullie communicatie en jouw persoonlijke ontwikkeling. Geef richting aan jouw relatie, júllie relatie!

Encounter organiseert weekends en workshops voor koppels. De opzet is simpel:
• Je luistert naar een presentatie over een onderwerp dat de weekendbegeleiders
geven
• Je schrijft je gedachten, gevoelens en inzichten over dit onderwerp op
• Die inzichten deel je met partner. Je kiest zelf wat je vertelt; er zijn geen
verplichtingen. Je hoeft niet in de groep te delen.

Verschillende thema’s komen aan bod. Voel je vrij, los van de sleur en verbonden met elkaar. Het weekend doe je écht samen. Een beproefd concept dat zeer effectief is en jullie op het spoor van verbondenheid zet. Zin in meer? Neem een kijkje op de website en boek alvast een weekend van ‘Samen naar meer’.

Naast weekends voor koppels vind je er ook een specifiek aanbod voor jongeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: