familie

Liefde en meer

Opgroeien, volwassen worden, een relatie beginnen, kinderen krijgen… betekent dat we ons gezin van herkomst verlaten en een nieuw gezin stichten. We worden niet gevraagd om mam en pap te vergeten, maar we moeten wel onthouden dat onze relatie belangrijk is om voor te zorgen omdat het de vaste grond wordt waar we onze nieuwe wortels planten.

Nick’s familie van herkomst was een zeer hechte, altijd samen zijnde grote uitgebreide familie. De mijne was een kleine familie-eenheid. Vandaag de dag is mijn kleine familie van herkomst verspreid over het hele land. Bij elkaar komen is zeldzaam. Ik hou van hen allemaal, maar ik ga niet regelmatig met hen om. Nick’s familie daarentegen komt nog steeds regelmatig bij elkaar om verjaardagen en andere gebeurtenissen te vieren, en Nick’s moeder grijpt elk excuus aan om haar kleinkinderen te verwennen.

Hoe we met onze uitgebreide familie omgaan kan een bron van conflict in…

View original post 413 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: